HomeCalendarFAQSearchRegisterLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
» tentacle hentai theme tentacle hentai thumbs
satu lagi permintaan ntuk admin I_icon_minitime2011-08-04, 12:06 by Guest

» unlock iphone 4 3w
satu lagi permintaan ntuk admin I_icon_minitime2011-08-04, 04:08 by Guest

» гинекологические инструменты
satu lagi permintaan ntuk admin I_icon_minitime2011-08-03, 21:46 by Guest

» inition co uk cheap tramadol
satu lagi permintaan ntuk admin I_icon_minitime2011-08-03, 16:26 by Guest

» leannaMaypemn
satu lagi permintaan ntuk admin I_icon_minitime2011-08-03, 07:47 by Guest

» Gary Ablett Drug Scandal
satu lagi permintaan ntuk admin I_icon_minitime2011-08-02, 08:10 by Guest

» increase backlink backlinks service
satu lagi permintaan ntuk admin I_icon_minitime2011-08-01, 08:29 by Guest

» When the first Whirlpool Duet album was released in December 2001
satu lagi permintaan ntuk admin I_icon_minitime2011-07-31, 15:48 by Guest

» BUY TRAMADOL - 30 tabs / $42 BEST PRICE! @ecoMeds - U.S. Pharmacy!!
satu lagi permintaan ntuk admin I_icon_minitime2011-07-31, 04:27 by Guest

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 30 on 2018-02-22, 20:27
Top posters
Shukri
satu lagi permintaan ntuk admin I_vote_lcapsatu lagi permintaan ntuk admin I_voting_barsatu lagi permintaan ntuk admin I_vote_rcap 
Presiden
satu lagi permintaan ntuk admin I_vote_lcapsatu lagi permintaan ntuk admin I_voting_barsatu lagi permintaan ntuk admin I_vote_rcap 
Admin
satu lagi permintaan ntuk admin I_vote_lcapsatu lagi permintaan ntuk admin I_voting_barsatu lagi permintaan ntuk admin I_vote_rcap 
palerkain
satu lagi permintaan ntuk admin I_vote_lcapsatu lagi permintaan ntuk admin I_voting_barsatu lagi permintaan ntuk admin I_vote_rcap 
Orang Lama
satu lagi permintaan ntuk admin I_vote_lcapsatu lagi permintaan ntuk admin I_voting_barsatu lagi permintaan ntuk admin I_vote_rcap 
abglong
satu lagi permintaan ntuk admin I_vote_lcapsatu lagi permintaan ntuk admin I_voting_barsatu lagi permintaan ntuk admin I_vote_rcap 
Mohd Khairul Mohd
satu lagi permintaan ntuk admin I_vote_lcapsatu lagi permintaan ntuk admin I_voting_barsatu lagi permintaan ntuk admin I_vote_rcap 
ummu_iyas
satu lagi permintaan ntuk admin I_vote_lcapsatu lagi permintaan ntuk admin I_voting_barsatu lagi permintaan ntuk admin I_vote_rcap 
nadisyabab
satu lagi permintaan ntuk admin I_vote_lcapsatu lagi permintaan ntuk admin I_voting_barsatu lagi permintaan ntuk admin I_vote_rcap 
Poll

Share
 

 satu lagi permintaan ntuk admin

Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
palerkain
Active User
Active User
palerkain

Male Number of posts : 44
Location : behira,egypt
Humor : sahlabb
Registration date : 2009-04-22

satu lagi permintaan ntuk admin Empty
PostSubject: satu lagi permintaan ntuk admin   satu lagi permintaan ntuk admin I_icon_minitime2009-04-22, 13:05

hihi..sory la kalu rase tekang nk layan request nih..nok suh wat shoutbox lam nih buleh??chatbox bawah tu mcm xleh nk beroperasi jer..buat cukup lengkap ar..smiley2 tuh sume..kod die..buleh kan?untuk memeriahkan lagi forum kita.hihi
syukran
Back to top Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

Male Number of posts : 108
Age : 44
Location : Berpijak Dibumi Nyata
Registration date : 2008-10-22

satu lagi permintaan ntuk admin Empty
PostSubject: Re: satu lagi permintaan ntuk admin   satu lagi permintaan ntuk admin I_icon_minitime2009-04-22, 13:08

Khakhakahkahakha..
dah cukup laa ngan chat box tu..
byk2 bebenor nok nyer.. Evil or Very Mad

_________________
satu lagi permintaan ntuk admin Singna10
Takot Risiko? Usah Bicara Perjuangan
Back to top Go down
http://plpdt.forumotion.com
palerkain
Active User
Active User
palerkain

Male Number of posts : 44
Location : behira,egypt
Humor : sahlabb
Registration date : 2009-04-22

satu lagi permintaan ntuk admin Empty
PostSubject: Re: satu lagi permintaan ntuk admin   satu lagi permintaan ntuk admin I_icon_minitime2009-04-22, 13:10

erm..xleh beroperasi pn napok tu..wat tajuk beso la kat atas tu..lagi power.
xper lah klu xmo wat..bereh jer
klu tgok shoutbox forum lain merioh gile aa..chatbox zaman jahiliyyah dh aa
hihih
Back to top Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

Male Number of posts : 108
Age : 44
Location : Berpijak Dibumi Nyata
Registration date : 2008-10-22

satu lagi permintaan ntuk admin Empty
PostSubject: Re: satu lagi permintaan ntuk admin   satu lagi permintaan ntuk admin I_icon_minitime2009-04-22, 13:12

nati sy akan ikhtiarkan..
kena ejas byk menda lg ni..
hehe thanks 4 request

_________________
satu lagi permintaan ntuk admin Singna10
Takot Risiko? Usah Bicara Perjuangan
Back to top Go down
http://plpdt.forumotion.com
palerkain
Active User
Active User
palerkain

Male Number of posts : 44
Location : behira,egypt
Humor : sahlabb
Registration date : 2009-04-22

satu lagi permintaan ntuk admin Empty
PostSubject: Re: satu lagi permintaan ntuk admin   satu lagi permintaan ntuk admin I_icon_minitime2009-04-22, 13:24

thank you too..mmg payah nk wat..tuh mtk tlg abg admin wat tu..ade shout box best bang..hihii
nk2 lagi kalu siap ade deejay..mase ni xper la ngah xglemer lagi forum ni..bile glemer nati best aa..insyaAllah
Back to top Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

Male Number of posts : 108
Age : 44
Location : Berpijak Dibumi Nyata
Registration date : 2008-10-22

satu lagi permintaan ntuk admin Empty
PostSubject: Re: satu lagi permintaan ntuk admin   satu lagi permintaan ntuk admin I_icon_minitime2009-04-22, 13:29

wahh da laju ni..
siap deejay lak..
piye laaa nok DJ..
Khahakahkahkahak

_________________
satu lagi permintaan ntuk admin Singna10
Takot Risiko? Usah Bicara Perjuangan
Back to top Go down
http://plpdt.forumotion.com
palerkain
Active User
Active User
palerkain

Male Number of posts : 44
Location : behira,egypt
Humor : sahlabb
Registration date : 2009-04-22

satu lagi permintaan ntuk admin Empty
PostSubject: Re: satu lagi permintaan ntuk admin   satu lagi permintaan ntuk admin I_icon_minitime2009-04-22, 13:33

bile dh glemer nanti ar..ramai forumer..insyaAllah ade ramai je yg volunteer kot.
yg pntg forum nih bia ckup lngkap dlu..ke ganer abg admin?hihi
Back to top Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

Male Number of posts : 108
Age : 44
Location : Berpijak Dibumi Nyata
Registration date : 2008-10-22

satu lagi permintaan ntuk admin Empty
PostSubject: Re: satu lagi permintaan ntuk admin   satu lagi permintaan ntuk admin I_icon_minitime2009-04-22, 13:38

ambe leh lake..
cuma kalu lawo lg buat ke portal laaa..
tp hosting laaa.. berbayo laa plok..
kalu ade sumbang tu bereh aje

_________________
satu lagi permintaan ntuk admin Singna10
Takot Risiko? Usah Bicara Perjuangan
Back to top Go down
http://plpdt.forumotion.com
palerkain
Active User
Active User
palerkain

Male Number of posts : 44
Location : behira,egypt
Humor : sahlabb
Registration date : 2009-04-22

satu lagi permintaan ntuk admin Empty
PostSubject: Re: satu lagi permintaan ntuk admin   satu lagi permintaan ntuk admin I_icon_minitime2009-04-22, 13:41

oooo camtu..xpe la..ambik yg mudah2 jer la..nk wat portal kang tenggelam lak tranungkite tu..hahaha
robbina yusahhil.amin
Back to top Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

Male Number of posts : 108
Age : 44
Location : Berpijak Dibumi Nyata
Registration date : 2008-10-22

satu lagi permintaan ntuk admin Empty
PostSubject: Re: satu lagi permintaan ntuk admin   satu lagi permintaan ntuk admin I_icon_minitime2009-04-22, 13:51

hahahhaa kan TKO x laku plak..
sian kan Tuan TKO tu..
Hhahahahaha lol!

_________________
satu lagi permintaan ntuk admin Singna10
Takot Risiko? Usah Bicara Perjuangan
Back to top Go down
http://plpdt.forumotion.com
palerkain
Active User
Active User
palerkain

Male Number of posts : 44
Location : behira,egypt
Humor : sahlabb
Registration date : 2009-04-22

satu lagi permintaan ntuk admin Empty
PostSubject: Re: satu lagi permintaan ntuk admin   satu lagi permintaan ntuk admin I_icon_minitime2009-04-22, 13:54

Admin wrote:
hahahhaa kan TKO x laku plak..
sian kan Tuan TKO tu..
Hhahahahaha lol!
hahahaha..tau pun..
forum nih kne gantung kat lam tko kot baru jadi femes??hihih
tumpang glemer sekejap..tapi tko xleh nk buke ar skg ni..ke kat mesia leh buker?
Back to top Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

Male Number of posts : 108
Age : 44
Location : Berpijak Dibumi Nyata
Registration date : 2008-10-22

satu lagi permintaan ntuk admin Empty
PostSubject: Re: satu lagi permintaan ntuk admin   satu lagi permintaan ntuk admin I_icon_minitime2009-04-22, 13:58

TKO kena DDdos..
Server jd jammed..
baham Di Virus lake doh..
aku rase xleh bukak doh..
TKO baru laa jawabnya

_________________
satu lagi permintaan ntuk admin Singna10
Takot Risiko? Usah Bicara Perjuangan
Back to top Go down
http://plpdt.forumotion.com
palerkain
Active User
Active User
palerkain

Male Number of posts : 44
Location : behira,egypt
Humor : sahlabb
Registration date : 2009-04-22

satu lagi permintaan ntuk admin Empty
PostSubject: Re: satu lagi permintaan ntuk admin   satu lagi permintaan ntuk admin I_icon_minitime2009-04-22, 14:52

ooo patut pun dok leh buker..saper la kije wat gtu..dose nguh aa..
dh admin dop wase ker nok promote hok plpdt ni..kot leh jadi cm TKO..hihi
kene kerja keras arr..ke ganer..
dakper la..leh sumbang ckit2 dakpe dah..forumer pun adop ag nih.hihi
kne cari dulu aa..
Back to top Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

Male Number of posts : 108
Age : 44
Location : Berpijak Dibumi Nyata
Registration date : 2008-10-22

satu lagi permintaan ntuk admin Empty
PostSubject: Re: satu lagi permintaan ntuk admin   satu lagi permintaan ntuk admin I_icon_minitime2009-04-22, 15:06

kite ni ramai ahli..
tp ahli yg x berintenet kot..
ntah laaa.. aku pon dok paham nok
promote gane.. hahaha Sleep

_________________
satu lagi permintaan ntuk admin Singna10
Takot Risiko? Usah Bicara Perjuangan
Back to top Go down
http://plpdt.forumotion.com
palerkain
Active User
Active User
palerkain

Male Number of posts : 44
Location : behira,egypt
Humor : sahlabb
Registration date : 2009-04-22

satu lagi permintaan ntuk admin Empty
PostSubject: Re: satu lagi permintaan ntuk admin   satu lagi permintaan ntuk admin I_icon_minitime2009-04-22, 15:41

betul dh tu..ahli kite ramai yg adop tenet..kne tggu kemajuan ckit ag ar..lg pn ramai yg sibuk kijer..nok lyn bnde2 gni bese student ar..student lop adop contact ekpn..huuuuuuuuuuuuh
Back to top Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

Male Number of posts : 108
Age : 44
Location : Berpijak Dibumi Nyata
Registration date : 2008-10-22

satu lagi permintaan ntuk admin Empty
PostSubject: Re: satu lagi permintaan ntuk admin   satu lagi permintaan ntuk admin I_icon_minitime2009-04-22, 17:16

affraid zaman da berubah pon lum ade internet..
ish... Evil or Very Mad

_________________
satu lagi permintaan ntuk admin Singna10
Takot Risiko? Usah Bicara Perjuangan
Back to top Go down
http://plpdt.forumotion.com
Orang Lama
Active User
Active User


Number of posts : 24
Registration date : 2009-04-23

satu lagi permintaan ntuk admin Empty
PostSubject: boss...   satu lagi permintaan ntuk admin I_icon_minitime2009-04-23, 11:23

bukan tak dok internet Admin, tapi mahal lagi kalu 68 sebulan.

nak2 yang kena beli moderm dan lain2 lagi....rasanya dlm 2,3 tahun lagi baru ramai yang

pakai internet setiap rumah....

admin ada internet kat umah ke?
Back to top Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

Male Number of posts : 108
Age : 44
Location : Berpijak Dibumi Nyata
Registration date : 2008-10-22

satu lagi permintaan ntuk admin Empty
PostSubject: Re: satu lagi permintaan ntuk admin   satu lagi permintaan ntuk admin I_icon_minitime2009-04-23, 12:40

ade laa jugok..
admin paka internet lame doh..
tahun 2000 paka doh..

_________________
satu lagi permintaan ntuk admin Singna10
Takot Risiko? Usah Bicara Perjuangan
Back to top Go down
http://plpdt.forumotion.com
Presiden
Admin
Admin


Male Number of posts : 162
Age : 35
Location : Dungun
Registration date : 2009-04-19

satu lagi permintaan ntuk admin Empty
PostSubject: Admin   satu lagi permintaan ntuk admin I_icon_minitime2009-04-23, 14:54

PLPDT bercadang nak ambil Strymix k Madrasah tapi kita kena siapkan
dulu Bilik Mesyuarat...kawan2, tolong PLPDT cari penderma...kita lancar bulan depan...
Back to top Go down
Presiden
Admin
Admin


Male Number of posts : 162
Age : 35
Location : Dungun
Registration date : 2009-04-19

satu lagi permintaan ntuk admin Empty
PostSubject: Admin   satu lagi permintaan ntuk admin I_icon_minitime2009-04-23, 14:55

admin maju lama doh....tok mcm kite...hehehe
Back to top Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

Male Number of posts : 108
Age : 44
Location : Berpijak Dibumi Nyata
Registration date : 2008-10-22

satu lagi permintaan ntuk admin Empty
PostSubject: Re: satu lagi permintaan ntuk admin   satu lagi permintaan ntuk admin I_icon_minitime2009-04-23, 15:28

ADMIN MAJU2 GTU LAAA..
HAHAHAH JAHIL SKIT

_________________
satu lagi permintaan ntuk admin Singna10
Takot Risiko? Usah Bicara Perjuangan
Back to top Go down
http://plpdt.forumotion.com
Presiden
Admin
Admin


Male Number of posts : 162
Age : 35
Location : Dungun
Registration date : 2009-04-19

satu lagi permintaan ntuk admin Empty
PostSubject: utk semua   satu lagi permintaan ntuk admin I_icon_minitime2009-04-25, 23:29

doakan la ambe selamat gi dungun....
lewat skit balik mlm ni....ni duk umah pengerusi penerangan...
kemah pengerusi penerangan kita admin...mcm admin la..hehe bukan muja ni...realiti...
Back to top Go down
Presiden
Admin
Admin


Male Number of posts : 162
Age : 35
Location : Dungun
Registration date : 2009-04-19

satu lagi permintaan ntuk admin Empty
PostSubject: to admin   satu lagi permintaan ntuk admin I_icon_minitime2009-04-25, 23:31

mohon admin buat satu tabung utk ahli plpdt agar dapat buat
pinjaman dengan admin.....

kalu dah rasmi, bagitahu..ambe nak apply dulu skali....hehe
Back to top Go down
Orang Lama
Active User
Active User


Number of posts : 24
Registration date : 2009-04-23

satu lagi permintaan ntuk admin Empty
PostSubject: hai semua...   satu lagi permintaan ntuk admin I_icon_minitime2009-04-26, 13:11

betul k Press plpdt nak wak tabung kewangan? leh ambe apply..pinjaman tanpa riba
Back to top Go down
Orang Lama
Active User
Active User


Number of posts : 24
Registration date : 2009-04-23

satu lagi permintaan ntuk admin Empty
PostSubject: Re: satu lagi permintaan ntuk admin   satu lagi permintaan ntuk admin I_icon_minitime2009-04-26, 13:18

press duk dungun jugak k? kat ane? kot2 dekat dgn ambe......
Back to top Go down
Sponsored content




satu lagi permintaan ntuk admin Empty
PostSubject: Re: satu lagi permintaan ntuk admin   satu lagi permintaan ntuk admin I_icon_minitime

Back to top Go down
 
satu lagi permintaan ntuk admin
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Morpheus's Art
» iSketch.net get together!
» NEW ADMIN! PLEASE COME SAY WELCOME
» Need some help with parts identification
» Role Call: Who has Jupiter's Admin Stamp?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Welcome To Forum :: LAIN² :: Aduan-
Jump to: