HomeCalendarFAQSearchRegisterLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
» tentacle hentai theme tentacle hentai thumbs
request untuk admin I_icon_minitime2011-08-04, 12:06 by Guest

» unlock iphone 4 3w
request untuk admin I_icon_minitime2011-08-04, 04:08 by Guest

» гинекологические инструменты
request untuk admin I_icon_minitime2011-08-03, 21:46 by Guest

» inition co uk cheap tramadol
request untuk admin I_icon_minitime2011-08-03, 16:26 by Guest

» leannaMaypemn
request untuk admin I_icon_minitime2011-08-03, 07:47 by Guest

» Gary Ablett Drug Scandal
request untuk admin I_icon_minitime2011-08-02, 08:10 by Guest

» increase backlink backlinks service
request untuk admin I_icon_minitime2011-08-01, 08:29 by Guest

» When the first Whirlpool Duet album was released in December 2001
request untuk admin I_icon_minitime2011-07-31, 15:48 by Guest

» BUY TRAMADOL - 30 tabs / $42 BEST PRICE! @ecoMeds - U.S. Pharmacy!!
request untuk admin I_icon_minitime2011-07-31, 04:27 by Guest

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 30 on 2018-02-22, 20:27
Top posters
Shukri
request untuk admin I_vote_lcaprequest untuk admin I_voting_barrequest untuk admin I_vote_rcap 
Presiden
request untuk admin I_vote_lcaprequest untuk admin I_voting_barrequest untuk admin I_vote_rcap 
Admin
request untuk admin I_vote_lcaprequest untuk admin I_voting_barrequest untuk admin I_vote_rcap 
palerkain
request untuk admin I_vote_lcaprequest untuk admin I_voting_barrequest untuk admin I_vote_rcap 
Orang Lama
request untuk admin I_vote_lcaprequest untuk admin I_voting_barrequest untuk admin I_vote_rcap 
abglong
request untuk admin I_vote_lcaprequest untuk admin I_voting_barrequest untuk admin I_vote_rcap 
Mohd Khairul Mohd
request untuk admin I_vote_lcaprequest untuk admin I_voting_barrequest untuk admin I_vote_rcap 
ummu_iyas
request untuk admin I_vote_lcaprequest untuk admin I_voting_barrequest untuk admin I_vote_rcap 
nadisyabab
request untuk admin I_vote_lcaprequest untuk admin I_voting_barrequest untuk admin I_vote_rcap 
Poll

Share
 

 request untuk admin

Go down 
AuthorMessage
palerkain
Active User
Active User
palerkain

Male Number of posts : 44
Location : behira,egypt
Humor : sahlabb
Registration date : 2009-04-22

request untuk admin Empty
PostSubject: request untuk admin   request untuk admin I_icon_minitime2009-04-22, 00:19

salam admin merangkap presiden.
buat ar se lagi topik baru..cadangan aku topik sembang kososng.baru sedap nk bersembang..kalu nk cakap pasal agama sokmo..bukan sumer panda..nk cakap pasal lain pon same la..kalu sembang kosong nih buleh tang je hok maner pun..hihi
harap dipertimbangkan.
sekian wassalam.
selamat maju jaya PLPDT
Back to top Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

Male Number of posts : 108
Age : 44
Location : Berpijak Dibumi Nyata
Registration date : 2008-10-22

request untuk admin Empty
PostSubject: Re: request untuk admin   request untuk admin I_icon_minitime2009-04-22, 11:49

akan di buat.. nati me create this topic.. thanks 4 Request

_________________
request untuk admin Singna10
Takot Risiko? Usah Bicara Perjuangan
Back to top Go down
http://plpdt.forumotion.com
palerkain
Active User
Active User
palerkain

Male Number of posts : 44
Location : behira,egypt
Humor : sahlabb
Registration date : 2009-04-22

request untuk admin Empty
PostSubject: Re: request untuk admin   request untuk admin I_icon_minitime2009-04-22, 12:03

Admin wrote:
akan di buat.. nati me create this topic.. thanks 4 Request

cheers ..chaiyok la admin..we lap you..huhu
tapi mane sume ahli plpdt lain??ke xleh nk berforum..dah iklan kat lam blog ke admin??
kalu ramai forumer baru best ke ganer .. Laughing
Back to top Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

Male Number of posts : 108
Age : 44
Location : Berpijak Dibumi Nyata
Registration date : 2008-10-22

request untuk admin Empty
PostSubject: Re: request untuk admin   request untuk admin I_icon_minitime2009-04-22, 12:06

sah iklankan dah.. sy bukan presiden.. sy cuma webmaster.. Smile

_________________
request untuk admin Singna10
Takot Risiko? Usah Bicara Perjuangan
Back to top Go down
http://plpdt.forumotion.com
palerkain
Active User
Active User
palerkain

Male Number of posts : 44
Location : behira,egypt
Humor : sahlabb
Registration date : 2009-04-22

request untuk admin Empty
PostSubject: Re: request untuk admin   request untuk admin I_icon_minitime2009-04-22, 12:51

ooo webmaster jer..tapi nk kenal leh??mantap arr..kim salam kat presiden..hihi Laughing
Back to top Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

Male Number of posts : 108
Age : 44
Location : Berpijak Dibumi Nyata
Registration date : 2008-10-22

request untuk admin Empty
PostSubject: Re: request untuk admin   request untuk admin I_icon_minitime2009-04-22, 13:05

bleh2 no hal..
kenal2 laa.. Hahahah Twisted Evil

_________________
request untuk admin Singna10
Takot Risiko? Usah Bicara Perjuangan
Back to top Go down
http://plpdt.forumotion.com
Orang Lama
Active User
Active User


Number of posts : 24
Registration date : 2009-04-23

request untuk admin Empty
PostSubject: sebarkan la...   request untuk admin I_icon_minitime2009-04-23, 11:49

Sila Laa Berforum.. Ajak Semua Teman2 Berforum.. Kite xde lg member forum ni..
baru berape user yg masuk forum.. untuk berforum sila ke Link plpdt.co.cc @ plpdt.tk


SEBARKAN LA......
Back to top Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

Male Number of posts : 108
Age : 44
Location : Berpijak Dibumi Nyata
Registration date : 2008-10-22

request untuk admin Empty
PostSubject: Re: request untuk admin   request untuk admin I_icon_minitime2009-04-23, 12:43

promote laaa kat skolah MTT kat DQ. mane lagi..
hok pelajar darul taqwa.. ustaz @ ustazah pon leh promote..
promote kat skolah

_________________
request untuk admin Singna10
Takot Risiko? Usah Bicara Perjuangan
Back to top Go down
http://plpdt.forumotion.com
Presiden
Admin
Admin


Male Number of posts : 162
Age : 35
Location : Dungun
Registration date : 2009-04-19

request untuk admin Empty
PostSubject: minta izin   request untuk admin I_icon_minitime2009-04-23, 15:01

ptg ni kita promote kat sekolah
gi program selalu

ok boss...ambe nak balik dulu...Assalamualaikum..
Back to top Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

Male Number of posts : 108
Age : 44
Location : Berpijak Dibumi Nyata
Registration date : 2008-10-22

request untuk admin Empty
PostSubject: Re: request untuk admin   request untuk admin I_icon_minitime2009-04-23, 15:29

wsalam.. bereh2 molek2 promote rabbit

_________________
request untuk admin Singna10
Takot Risiko? Usah Bicara Perjuangan
Back to top Go down
http://plpdt.forumotion.com
Presiden
Admin
Admin


Male Number of posts : 162
Age : 35
Location : Dungun
Registration date : 2009-04-19

request untuk admin Empty
PostSubject: minta izin.....   request untuk admin I_icon_minitime2009-04-25, 23:21

admin, buat tajuk khusus utk taaruf....leh ye....
ni syg admin ni....support admin
Back to top Go down
Presiden
Admin
Admin


Male Number of posts : 162
Age : 35
Location : Dungun
Registration date : 2009-04-19

request untuk admin Empty
PostSubject: to admin   request untuk admin I_icon_minitime2009-04-25, 23:23

admin, leh tak nak hantar surat bantuan utk bilik mesyuarat....
ambe hantar email plpdt deh...ok?
Back to top Go down
Presiden
Admin
Admin


Male Number of posts : 162
Age : 35
Location : Dungun
Registration date : 2009-04-19

request untuk admin Empty
PostSubject: to admin   request untuk admin I_icon_minitime2009-04-25, 23:26

admin, esok ambe mungkin cuti chat.
tapi demi admin ambe cuba masuk jugak la...biasa hari ahad ni padat sikit ni....
Back to top Go down
Presiden
Admin
Admin


Male Number of posts : 162
Age : 35
Location : Dungun
Registration date : 2009-04-19

request untuk admin Empty
PostSubject: utk semua   request untuk admin I_icon_minitime2009-04-25, 23:28

doakan la ambe selamat gi dungun....
lewat skit balik mlm ni....ni duk umah pengerusi penerangan...
kemah pengerusi penerangan kita admin...mcm admin la..hehe bukan muja ni...realiti...
Back to top Go down
Presiden
Admin
Admin


Male Number of posts : 162
Age : 35
Location : Dungun
Registration date : 2009-04-19

request untuk admin Empty
PostSubject: to admin   request untuk admin I_icon_minitime2009-04-25, 23:31

mohon admin buat satu tabung utk ahli plpdt agar dapat buat
pinjaman dengan admin.....

kalu dah rasmi, bagitahu..ambe nak apply dulu skali....hehe
Back to top Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

Male Number of posts : 108
Age : 44
Location : Berpijak Dibumi Nyata
Registration date : 2008-10-22

request untuk admin Empty
PostSubject: Re: request untuk admin   request untuk admin I_icon_minitime2009-04-26, 09:33

hoh guane... kate..
igt admin cop duit

_________________
request untuk admin Singna10
Takot Risiko? Usah Bicara Perjuangan
Back to top Go down
http://plpdt.forumotion.com
Presiden
Admin
Admin


Male Number of posts : 162
Age : 35
Location : Dungun
Registration date : 2009-04-19

request untuk admin Empty
PostSubject: Re: request untuk admin   request untuk admin I_icon_minitime2009-04-27, 16:19

bukan cop duit...tp keje kat kilang duit....
pada semua....sape2 ada nak jadi ejen koropok keping.....

kalu rasa nak mula, leh hubungi saya..kalu tak suka kat saya
boleh jumppa Ust. Wan Nasiruddin....kita support modal separuh.....

akan diumum dlm blog
Back to top Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

Male Number of posts : 108
Age : 44
Location : Berpijak Dibumi Nyata
Registration date : 2008-10-22

request untuk admin Empty
PostSubject: Re: request untuk admin   request untuk admin I_icon_minitime2009-04-28, 09:39

hoh molek..
jual dlm ganu reboh boh affraid

_________________
request untuk admin Singna10
Takot Risiko? Usah Bicara Perjuangan
Back to top Go down
http://plpdt.forumotion.com
Presiden
Admin
Admin


Male Number of posts : 162
Age : 35
Location : Dungun
Registration date : 2009-04-19

request untuk admin Empty
PostSubject: Re: request untuk admin   request untuk admin I_icon_minitime2009-04-29, 10:12

admin...sapa ati serang ambe gitu dlm ruangan iklan....ambe dok panda wak iklan...
tlg la ajo... Sad

penerangan...senyap je.....
Back to top Go down
Presiden
Admin
Admin


Male Number of posts : 162
Age : 35
Location : Dungun
Registration date : 2009-04-19

request untuk admin Empty
PostSubject: Re: request untuk admin   request untuk admin I_icon_minitime2009-04-29, 11:08

jual kat kolej admin leh dok? untung 50-50
Back to top Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

Male Number of posts : 108
Age : 44
Location : Berpijak Dibumi Nyata
Registration date : 2008-10-22

request untuk admin Empty
PostSubject: Re: request untuk admin   request untuk admin I_icon_minitime2009-04-29, 12:06

hahaha..
dlm ganu pon nok jual kepok
berat boh..
lain laaa duk KL

_________________
request untuk admin Singna10
Takot Risiko? Usah Bicara Perjuangan
Back to top Go down
http://plpdt.forumotion.com
Presiden
Admin
Admin


Male Number of posts : 162
Age : 35
Location : Dungun
Registration date : 2009-04-19

request untuk admin Empty
PostSubject: Re: request untuk admin   request untuk admin I_icon_minitime2009-04-29, 12:31

dok semestinya semua tempat ada boh...jenis org malas ni nak order je...

kita buat servis....kadang2 susah jugak nak jupa kepok kalu bekalan putus...se lagi org ni...malah
jalan jauh kalu ada yg dekat....

ke guana admin?
Back to top Go down
Presiden
Admin
Admin


Male Number of posts : 162
Age : 35
Location : Dungun
Registration date : 2009-04-19

request untuk admin Empty
PostSubject: Re: request untuk admin   request untuk admin I_icon_minitime2009-04-29, 12:31

admin, ambe wak iklan dlam blog. kita nak cari sorg jurugambar setiap kali ada
program...

masalah kita jika tak dok jurugambar mcm program sekoloh hari tu...
tertekan jugak ambe bila tak dok org nk ambik gambo.....

demo ambil la sape2 yg sudi nk jd juru gambao kita...
kita suruh dia jumpa kita skali..
Back to top Go down
Presiden
Admin
Admin


Male Number of posts : 162
Age : 35
Location : Dungun
Registration date : 2009-04-19

request untuk admin Empty
PostSubject: Re: request untuk admin   request untuk admin I_icon_minitime2009-04-29, 13:16

sori la, ada kelas....saya kluar dulu...mohon maaf pada semua ahli dan pengunjung...

jumpa lagi, selamat berforum...wassalam
Back to top Go down
Presiden
Admin
Admin


Male Number of posts : 162
Age : 35
Location : Dungun
Registration date : 2009-04-19

request untuk admin Empty
PostSubject: Re: request untuk admin   request untuk admin I_icon_minitime2009-04-29, 13:17

kita juma esok...jgn lupa pagi dalam pukul 9 hingga pukul 11
Back to top Go down
Sponsored content




request untuk admin Empty
PostSubject: Re: request untuk admin   request untuk admin I_icon_minitime

Back to top Go down
 
request untuk admin
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Valentine’s Humor Anthology Seeks Submissions
» Morpheus's Art
» iSketch.net get together!
» Request Seven Seas Entertainment to license Mai-HiME/Otome
» Fic request thread!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Welcome To Forum :: LAIN² :: Aduan-
Jump to: